AnimeOverdose Forum

Full Version: Sada igram...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
@ZZ

Survival Instinkt i ne koristim, a ne pada mi na pamet da jurim 100% jer nema svrhe na pratu (na x360 se dobjaju achievementi valjda), ono što nađem, našao sam
Kako vi svi ljudi imate tako dobre kompove....ja jedino WoW mogu da igram hahahaha... XDDD
Kakva zalosna mladost... XD
haha, mda gde dopar, CPU, MB i RAm su 3godine već stari, napajanje 5god, jedino je GPU mlad (par meseci)
Jbg, gaming propada. Sad bitno da imas po 20 DLC-ova po igri, umesto da te nagrade sto si presao igru. Eto npr. Metal Gear Solid je super nagradjivao prelazak igre. Da je igra danas izasla, bandana, stealth i smoking bi bili DLC-ovi.
[Image: ajgeal0.png]
EA smradovi
- RE6 - smorio me - na pauzi do daljeg
- The Walking Dead Survival Instinct - nakon pola sata momentalno obrisao, kršina na kvadrat

[Image: Official_cover_art_for_Bioshock_Infinite.jpg]

Na Metacriticu samo reči hvale. Kandidat za igru godine. Igra je sjajna i prelepa, uživam u svakom minutu.
[Image: metal_gear_boxfront00zoz.jpg]
Konacno uzeo i presao MG za NES. Sad cu verovatno preci na MSX2 igre. Malo je smor bio kraj igre, jer nisam mogao da unistim kompjuter zato sto nisam pricao sa profesorom nakon sto sam spasio njegovu kcerku. Uglavnom okay igra kad se igra sa save states. Sad koliko vidim, nema pamcenja ili slicno, tako da bi bilo previse tesko igrati bez umiranja.
RE6 coop, gde je mnogo zanimljivije. Leonova kampanja je ok, ali smara zadnji boss samo tako
Najbolja stvar u igri je Helenino, Adino i Sherryino vrckanje dupetima - "Resident Evil 6: Dat Ass", haha. To svakako treba da zadrže kod ženskih likova u budućim igrama. Bilo mi je smešno kada sam gledao na Jutjubu kako neki Ameri prelaze igru pa ne znaju da izgovore ili onda izbegavaju da kažu srpska imena B.O.W-a kao npr. Lepotitsa, Ustanak, itd. Pre nego što sam se bacio na novi Bioshock, danas sam završio Leonovu kampanju, dobra je, sem glavnog bosa, koji je zeznuo ukupni utisak (iako sam i pre samog igranja bio dobro upoznat s njim jer dok još nije izašla igra za PC gledao sam walkthroughove), ali šta da se radi. Mislim da ostale kampanje neću kompletirati. Al' onda ne mogu da otključam Mercenaries. :/ Ne dopada mi se što ima više likova i kampanja. Više volim kod TPS horora (mada, je RE6 akcija 90%, horor 10%) da igram sa jednim likom celu igru.

Celokupno gledajući, sad kad uporedim TPS survival horore: RE4 (9.5/10), RE5 (6.5/10) i RE6 (4.5/10 - *nisam kompletirao igru*) sa DS (9/10), DS2 (10/10) i DS3 (7/10) - Dead Space franšiza je meni lično mnogo kvalitetnija.