Frog_Hermit Wrote:malo je previse drame bilo oko onog lika s repom ali inace anime je super, nego neka mi neko objasni zasto glavni likovi na kraju zavrse tako jadno (simon i yoko).
Polako, neki od nas nisu odgledali citavu seriju...
heh sorry frog al nesmijemo mu spoilat
moram ti rec cudno je to kad otvoris temu o nekom animeu a da ne smijes nis komentirat o istom.

ah pa kad je šteta jer grayfox mislim da nije pogledao kraj al nebi to bio anime da nema tužan kraj većina ih ima barem oni koje sam ja gledala.
istina ali zato ces ti gledat eureka seven i vidjet kakav kraj bi trebalo bit u svim animeima, osim toga japanci mora da su jako tuzan i ne bas sretan narod - ali neka samo tako nastave

hehe pa sigurno su tužni kad em su im stalno neki potresi atomsku bombu na njih bacili ko ne bi bio poremećen lool

ma ne zato, ja bi prije reko da su oni ponosni s tim da su uspjeli prezivjet dvije atomske bombe, inace mozes vidjet kakav je koji narod po filmovima, serijama i animeima koje imaju. npr. amerikanci su si nes tesko zabrijali pa u njihovim filmovima uvjek spasavaju svijet i slicno, japanci ocito nemaju srece u ljubavi i nekak sam pod dojmom da su preoptereceni u zivotu

ma oni samo vole puno raditi zato nemaju sreće u ljubavi lol
Yoko_Ritona Wrote:ma oni samo vole puno raditi zato nemaju sreće u ljubavi lol
u tome i je stvar sto oni bas i ne vole radit ali moraju
E konacno da se ubacim u ovu temu...uh..koje epske razmere borbi..kad razmislim od cega je krenulo do cega je doslo...onako Mufasa bhhhhh

znaci show...fore su isto dobre..neobican,krajnje neobican crtez...dobro je isto sto ne gnjave sa nekim filerima,dobro mozda je bila jedna ili dve epizode,ali to se da preskociti ^_^