Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Cuo sam da je poprilicno dobar anime, plus je 21 na MAL-u ali vidim da je prevedeno samo 9 epizoda, pa me interesuje da li je "overrated" pa zato nije preveden i da li mozda neko "radi" na njemu?
Imas temu o animeu ovde:
http://www.anime-overdose.com/forum/thre...ren+Lagann
Meni licno je odlican anime bukvalno sam ga progutao za 2 dana, ali moras da shvatis da je to over the top, mega, giga proseravanje koje po pitanju power levela na kraju postidi i DBZ, kurcenje u svakoj prilici cak kad za to nema nikakve osnove (a uglavnom nema).
Od mene ide preporuka za ovo, a na tebi je da se odlucis.

Jako dobar naslov, u kome apsolutno ništa nema smisla, ali to je samo na prvi pogled. Ispod svih tih robota, frljanja galaksija i Boota i sta vec, imas i mnogo dublje teme koje se bave prijateljstvom, hrabroscu itd. Naravno ovde je odlicno prikazano kako neko ko je dobar borac i dobar covek ne moze biti i dobar vladar. Setite se recimo Roberta iz Pesme leda i vatre...
Do 8. epizode je onako, ali onda krece sve interesantnije i bolje. Moglo bi se reci da svaka epizoda eksponencijalno raste sve do zadnje u kojoj se dešavaju stvari galaktičkih razmjera

Teme spojene. Molim da se obrati paznja ubuduce. U ovom slucaju je cak bio i identican naslov stare i nove teme, jedan ovlas search bi je odmah nasao.
Nije do toga sto teme vec ima, nego sto su ovim temama pretezno spoileri, pa mozda "nabasam" na neki od njih slucajno.

Gledaj, TTGL je jedan od onih must see anime-a čisto zbog svoje kultnosti. A i prilično je dobar.

Dobar anime ,iako animacija nije bio bas nesto. Pun je humora ,a roboti su zakon. Likovi su zanimljivi ,a opening je izvrstan
Gde i kome mogu da se obratim za preuzimanje projekta prevodjenja?
Preveo sam 1,5 epizoda, tacnije, na 11 epizodi sam (doduse, poceo sam danas).
Najverovatnije bih prevodio 1 epizodu na svakih 1 ili 2 dana (ne garantujem, ali posto je leto mogu da uhvatim malo vise vremena).
Posto projekat nije nikada bio ni najavljen, ili barem u searchu ne mogu da ga nadjem, otvori temu u "najave projekata", mada vidim da ima vec prevedenih 9 epizoda.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17