2011-06-08, 22:33
2011-06-09, 10:17
(2011-06-08, 20:34)Dream Omen Wrote: [ -> ]Ali on na kraju i nije bio baš tužan, sigurno da jeste tužan kraj, Simon i nije bio toliko tužanSimon je to podneo je like a baws, shvatio je da je to tako kako je i da ne moze nista da ucini tu .
Za mene je good ending, samo ne Power Ranger style kao sto je Goku rekao, vec kao u Princess Mononoke. To sto su preterali sa robotom je vec druga stvar. Do the impossible, see the invisible .
Iako mislim da je anime overrated, svideo mi se, toliko da cim sam se vratio sa ekskurzije da sam skinuo poslednju epizodu(tada je bio ongoing).
Od filmova sam gledao samo prvi, i nisam zadovoljan, previse zbrzali prvi deo serije(pogotovu borbe sa generalima).
2011-06-09, 20:09
Necu ulaziti u diskusiju, no to je anime koji se gleda srcem, ne glavom. Nalaziti mu smisao je uzaludno. Finalna borba je najbolja borba ikad. Yoko je napucana. Peace out.
2011-06-13, 03:35
Jako los anime. Prva polovina je mogla da prodje al su morali da useru drugom aka time skipom. Sramota za Super Robot zanr. Getter Robo i Mazinger Z su bolji
2011-06-20, 18:55
Jedan od najzescih animea ali su usrali kraj jer kao Simon nije ostao na ,,Tronu"ali sve u svemu veoma dobar.
2011-07-03, 22:46
Bas danas zavrsio anime... Na mene je ostavio jak utisak. Kamina FTW. Kad je umro bio sam jako razocaran, ali sam kasnije uvideo da je njegova smrt odlicno iskoriscena. Na kraju su ga preterali kad se gadjaju galaksijama (), ali dobro. Anyway, svideo mi se anime, iako nesto i nisam ljubitelj mecha naslova.
Zaboravih da dodam: Viral mi je isto super lik, cim se prvi put pojavio znao sam da ce kad tad biti sa pozitivcima.
Zaboravih da dodam: Viral mi je isto super lik, cim se prvi put pojavio znao sam da ce kad tad biti sa pozitivcima.
2014-04-28, 01:18
Napokon pogledao ija ovaj anime do kraja, gledao sam ga nekih 15 dana po 3-4 ep u komadu pa pravio i po par dana pauzu imeđu, tempo mi je taman odgovarao.
Simon je bio pegla u pocetku zato je Kamina bio kralj, kasnije se i on popravio a i ostali likovi su mi bili dobri/ok, Yoko ->
Kraj mi je bio odlican ne zbog tog sto je bio napucan najvecim fajtom (sad gledano koju vecinu imali meche na kraju) u citavoj anime historiji neg je bio bas onaj koji sam sebi zamislio na kraju i take uvijek preferiram kad sve zavrse kako treba pa makar to bilo ono da urade jos jedan timeskip i onda pokazu kako su svi na kraju sretni koliko toliko
Mozda po takoj vrsti kraja mi je odma direktno iza Eureka seveN koji ima po meni dosad najsavrseniji kraj te vrste sto sam gledao.
Ne znam zasto al mi nekako leze sve mecha serije sem Gundam naslova mislim ni TTGL ne treba shvacat preozbiljnim, fajtovi se svode na stalna prerastanja pa na kraju i na meche velicine galaxija, nekom je to preglupo i iako svojim dizajnom, bojama, karakterima i šalama od samog pocetka ne cilja da bude 100% ozbiljan onom kome se ne svidi nakon 3-4 ep ne bi po meni trebao ga ni gledati do kraja
Simon je bio pegla u pocetku zato je Kamina bio kralj, kasnije se i on popravio a i ostali likovi su mi bili dobri/ok, Yoko ->
Kraj mi je bio odlican ne zbog tog sto je bio napucan najvecim fajtom (sad gledano koju vecinu imali meche na kraju) u citavoj anime historiji neg je bio bas onaj koji sam sebi zamislio na kraju i take uvijek preferiram kad sve zavrse kako treba pa makar to bilo ono da urade jos jedan timeskip i onda pokazu kako su svi na kraju sretni koliko toliko
Mozda po takoj vrsti kraja mi je odma direktno iza Eureka seveN koji ima po meni dosad najsavrseniji kraj te vrste sto sam gledao.
Ne znam zasto al mi nekako leze sve mecha serije sem Gundam naslova mislim ni TTGL ne treba shvacat preozbiljnim, fajtovi se svode na stalna prerastanja pa na kraju i na meche velicine galaxija, nekom je to preglupo i iako svojim dizajnom, bojama, karakterima i šalama od samog pocetka ne cilja da bude 100% ozbiljan onom kome se ne svidi nakon 3-4 ep ne bi po meni trebao ga ni gledati do kraja
2014-04-28, 09:02
Dobar je TTGL. Neverujem da bilo ko može ovo da shvati ozbiljno. Sve borbe su odlične, likovi preterani i ludi. Nemam problma sa ovim animeom. Možeš da pogledaš i dva filma. Pričaju istu priču samo su dodali još neke scene i neki događaji su izmenjeni
Što je najinteresantnije je da ovo nije ni blizu najvećeg mecha koji se pojavio u nekom animeu
Što je najinteresantnije je da ovo nije ni blizu najvećeg mecha koji se pojavio u nekom animeu
2014-06-05, 22:08
znam znam...stara tema.
sta cu kad kasnim
ja sam ovo samo gledao, da bih video da je Kamina nekim cudom preziveo..kad ono trt!
sta cu kad kasnim
ja sam ovo samo gledao, da bih video da je Kamina nekim cudom preziveo..kad ono trt!
2014-10-25, 22:54
E pre par dana sam konacno pogledao ovo cudo i malo je reci da sam u hajp euforiji. Anime mi je odlican, naravno dozivljavam ga kao sprdnju i neku parodiju ali sam ga zgruvao za 2 dana. Ono 1 sata uvece ja zavrsio ark sa Helix kingom i reko samo jos jedna epizoda kad ono anti-spirale, fuck zaglavio sam do pola 3 ujutro.
Jedina stvar koja mi je smetala cak i ako sam svestan da je ovo neozbiljan anime je koliko su postigli za 7 godina, ono od nekoga ko nije nista znao o tehnici dosli do tog nivoa gde su bili.
Besmisleno vristanje, juris na neprijatelje bez ikakvog razloga i sanse samo zato sto eto doslo im, kurcenje u svakoj prilici to je nesto sto nedostaje novijim naslovima. Likovi su mi polupani i extra uradjeni, sem standardnih Kamine, Yoko i ostalih najjaci lik mi je onaj klovn ili sta je sto vecito udara dugme za lansiranje.
Jednostavno ovaj naslov ima ono "nesto" i preporuka svakom ko ga nije pogledao da obavezno pogleda. Kraj serije ne moze da bude bolji, jednostavno mi ne pada na pamet sta je moglo da se uradi i da ispadne bolje.
Jedina stvar koja mi je smetala cak i ako sam svestan da je ovo neozbiljan anime je koliko su postigli za 7 godina, ono od nekoga ko nije nista znao o tehnici dosli do tog nivoa gde su bili.
Besmisleno vristanje, juris na neprijatelje bez ikakvog razloga i sanse samo zato sto eto doslo im, kurcenje u svakoj prilici to je nesto sto nedostaje novijim naslovima. Likovi su mi polupani i extra uradjeni, sem standardnih Kamine, Yoko i ostalih najjaci lik mi je onaj klovn ili sta je sto vecito udara dugme za lansiranje.
Jednostavno ovaj naslov ima ono "nesto" i preporuka svakom ko ga nije pogledao da obavezno pogleda. Kraj serije ne moze da bude bolji, jednostavno mi ne pada na pamet sta je moglo da se uradi i da ispadne bolje.