AnimeOverdose Forum

Full Version: Code Geass
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
[Image: 18746.jpg]

Godina snimanja: 2006-2007
Broj epizoda: 25

Quote:On August 10th of the year 2010 the Holy Empire of Britannia began a campaign of conquest, its sights set on Japan. Operations were completed in one month thanks to Britannia's deployment of new mobile humanoid armor vehicles dubbed Knightmare Frames. Japan's rights and identity were stripped away, the once proud nation now referred to as Area 11. Its citizens, Elevens, are forced to scratch out a living while the Britannian aristocracy lives comfortably within their settlements. Pockets of resistance appear throughout Area 11, working towards independence for Japan.

Lelouch, an exiled Imperial Prince of Britannia posing as a student, finds himself in the heart of the ongoing conflict for the island nation. Through a chance meeting with a mysterious girl named C.C., Lelouch gains his Geass, the power of the king. Now endowed with absolute dominance over any person, Lelouch may finally realize his goal of bringing down Britannia from within!

Pošto nas ima već 5-6 može da se pokrene ova pričaSmile

CG me je prilično impresionirao crtež je odličan priča interesantna
ima likova zbog kojih mi je žao što su poginuli takođe i neverovatne promene
nekih likova zbog glupih greški

Ipak jedan od zanimljivih animea za ovu godSmile
Nisam gledala ali sam dosta čula o tome moglo bi se rećiSmile
Moj omiljeni anime(otkud to),C.C. mi je omiljeni lik a Rola ne podnosim(taj mali emo),anime je odličan,na crtež se mora malo navići jer CLAMP po svom običaju crtaju duguljasta špageti tela,ali baš zbog tog načina crtanja ovaj anime daje poseban utisak.Iako je mecha(ja baš i nešto ne volim robote) anime je i više nego zanimljiv,priča je orginalna i intersanta,moja preporuka, obavezno pogledati.
E meni se baš ta tanka špageti tijela sviđaju i obožavam kad ih neko zna nacrtati. Ako se sjećate mog prvog signa i avatara (crvena, crna i bijela), i ti likovi su crtani na takav kalup (black revolver), Ai Yazawa također ima takav stil i sada kao šlag na kraju CG. Počeo sam ga tek gledati (4 ep.) i nikako da se nakanim i pogledam ostatak. Al hajde naći ći ja već vremena.
Sign me in XD i m starting to watch it Big Grin
Rolo mene nervira više od Raki-a iz Claymorea tako da se nadam da neće preživeti do kraja Shy

Meni je stil crtanja zanimljiv jer se nisam sretao sa tako nečim ranije
Rolo mi je gori lik od Suzakua,jeste da je Suzaku malo pogubljen ali dobro.Koliko sam ja razumeo biće još jedna sezona i to je to,tj.tad dolazi pravi kraj(ali nisam siguran da li je to 100% tačno)
Sve ep Code Geass-a redovno skidam za drugara kome to nikako da dam XD a i ja nikada da uvatim da ga pogledam. Pogledao sam par ep na momenta (motanje Big Grin) i nisam baš neki fan takvog stila crtanja, možda me to odbija od gledanja. Bez uvrede ali to što je po nekima od vas najbolji u 2007 mi ne znači baš puno. Isto tako sam čitao po netu za Heroic Age naložio se to najbolja mecha u poslednjih par god pogledao par ep i rekao kakvo je bre ovo piiiiiiiiiii! Samo mi recite ima li i ovde isto japanskih nebuloza, ili je normalan? Ako je normalan i Ičigu se svidi možda ga i pogledam Big Grin
Jeste normalan Alex ima likova koji su naporni ali nećeš pogrešiti ako počneš da gledašSmile
alex5ko Wrote:Sve ep Code Geass-a redovno skidam za drugara kome to nikako da dam XD a i ja nikada da uvatim da ga pogledam. Pogledao sam par ep na momenta (motanje Big Grin) i nisam baš neki fan takvog stila crtanja, možda me to odbija od gledanja. Bez uvrede ali to što je po nekima od vas najbolji u 2007 mi ne znači baš puno. Isto tako sam čitao po netu za Heroic Age naložio se to najbolja mecha u poslednjih par god pogledao par ep i rekao kakvo je bre ovo piiiiiiiiiii! Samo mi recite ima li i ovde isto japanskih nebuloza, ili je normalan? Ako je normalan i Ičigu se svidi možda ga i pogledam Big Grin

Ma nije humano koliko je normalan x'DDD
Stvarno mislim da je vrijedan gledanja,ipak se meni strašno sviđa,a to treba nešto da znači! ˇoˇ Anime'
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35