Thread Closed 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mahou Sensei Negima!
Author Message
Paja Online
Čuvar Pandorine Kutije

Mahou Sensei Negima!
Cool anime i manga.
[Image: NegimaMagisterNegiMagi_vol1_Cover.jpg]
Genre: Action, Adventure, Comedy, Ecchi, Fantasy, Harem, Martial Arts, Romance, School Life, Sci-fi, Shounen, Supernatural
Episode: 26 (finished)

EDIT: Ja sam pretražio i nigdje nema ali neka mi se kaže ako netko ovo radi. Ja bih htio imati par serija za raditi.
[Image: 74071417copy.png]
(This post was last modified: 2010-07-24 19:25 by Paja.)
2010-07-24 19:24
Find all posts by this user
Pegla Offline
Ljubazni vodoinstalater XD

RE: Mahou Sensei Negima!
Pajo, izvini ali nece moci to tako. Moracu da te podsetim da vec dosta dugo imas rezervisanu seriju Kanokon, za koju si, ako se ne varam poslao jednu epizodu, stavicu i ovu seriju pod tvojim imenom ali vise nemoj ni jednu da dodajes, posto cu obrisati temu svaku put bez upozorenja.
Takodje, gledaj cim pre da zamenis sve sto si gore na engleskom kopirao od negde i da lepo odradis da pise na nasem kao u svakoj drugoj temi, da li ja pisem kineski pa niko ne uspe da procita ili sta, zaista mi nije jasno...
[Image: th_DarkMagic5.jpg] <----- maj prešsesss Love -----> [Image: th_dragonfly-1.jpg]
2010-07-24 21:22
Visit this user's website Find all posts by this user
Paja Online
Čuvar Pandorine Kutije

Stari sorry ali ja to nisam napisao. Ja sam se vratio kući tek prije 20 minuta. Gledam i sam koji je ovo k****. Izbriši tu seriju ja ju neželim. Nisam gotov ni sa Kanokon.
Izgleda da mi je netko razbio lozinku. Moram napraviti bolju. Sorry stvarno. Stavit ču jaču da se neponovi.
[Image: 74071417copy.png]
(This post was last modified: 2010-07-24 21:38 by Paja.)
2010-07-24 21:37
Find all posts by this user
Pegla Offline
Ljubazni vodoinstalater XD

znas kako, IP adresa tesko da moze da laze, a u ovom slucaju se iz prvog posta poklapa sa onom koja je koriscena u ovom poslednjem, tako da bas i ne mogu da kazem da ti verujem, osim ako tvoj provajder ne sljak preko nekog proksija pa svi korisnici idu preko jedne adrese. Ali ok, brisem ovo i bacam u kantu i stavljam pod katanac.
[Image: th_DarkMagic5.jpg] <----- maj prešsesss Love -----> [Image: th_dragonfly-1.jpg]
2010-07-24 22:09
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Forum Jump:

Contact UsAnimeOverdoseReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication