Ja nisam pusac ali nemam nista protiv ljudi koji puse cigarete.
Mene nasuprot nervira kako se pokrece citava propaganda koja brani pusacima da puse bilo gdje.U njemackoj ne smiju vise ni u kafanama pusiti mada je to njihovo dobro pravo (bilo)
Koliko god pusaci moraju imati obzira prema nepusacima,toliko i nepusaci moraju imati obzira prema pusacima jer je pusenje njihova
potreba (donekle).
Probao sam jednom zapaliti cigaru sa nekih 15 godina i gadno sam zakasljao...
Kako je kod vas?
Pusac ili nepusac?
Nepusac...probao i ostavio,a stas.... sportista....,cak mi cigara smeta kad sam snekim pusacem
Quote:Nepusac...probao i ostavio,a stas.... sportista....,cak mi cigara smeta kad sam snekim pusacem
Meni licno ne smeta...Majka mi pusi cigarete svaki dan pa sam navikao...
Nepusac, samo alkos

Probao sam da pusim krajem srednje, kupio Memfis Blue Line (ili nesto slicno imalo je dobru reklamu sa avionom), popusio pola pakle i bacio. Nervirao me je zadah, non stop sam se osecao na cigaru, odem operem zube kad ono jos je tu dolazi iz grla, bljak... Danas ne volim da udisem taj dim ako je u celom lokalu par cigareta to jos mogu da podnesem ali ako pola lokala pusi, onda popizdim. A sto se tice zakona o pusenju, podrzavam ga, jer dim mnogo vise smeta nepusacima, nego pusacima sto nemogu da zapale.
EDIT:
Foste Wrote:Meni licno ne smeta...Majka mi pusi cigarete svaki dan pa sam navikao...
To je ok, to uglavnom ni meni nesmeta, jer imam puno drugova sto puse, e sad kad izadje nas 10 a njih 8 zapali a svi su pored mene, e na to vec pizdim, ili gasi cigaru ili duvaj 2 metra dalje od mene.
Foste Wrote:Quote:Nepusac...probao i ostavio,a stas.... sportista....,cak mi cigara smeta kad sam snekim pusacem
Meni licno ne smeta...Majka mi pusi cigarete svaki dan pa sam navikao...
Ja imam brata pusaca,...

Ichigo Kurosaki Wrote:Ja imam brata pusaca,...
Ja isto, ali uvek pusi napolju na terasi ili basti

alex83 Wrote:Ichigo Kurosaki Wrote:Ja imam brata pusaca,...
Ja isto, ali uvek pusi napolju na terasi ili basti 
eh ovaj moj zadimi sobu,dodjemi da ga ubijem
Hm, nikada, niti me baš ne interesira. Iako moji omiljeni likovi kao john custer ili Constantine puše, i izgledaju cool, he. Ma držim do zdravlja, mrzim miris cigareta, bojim se da ne umrem od pasivnog pušenja, i probali su me par puta nagovoriti, ali nisam uvukao dim.
E da sam probao, probao sam ali sam brzo odustao od pušačkog života...
Lično ne smeta mi kad neko puši ali ako taj neko ima npr preko 18-20 god.
Strašno me nervira ono sa čim se sve više srećem da deca sedmi osmi razred počinju da puše a nažalost sve ih je više...
Ne smeta mi kad neko u mojoj blizini puši ako tu ne moram da se zadržavam puno i odeca mi ne povuče dim ali u suprotnom odma na pranje ...
To sa mladima i pusenjem je stvarno zalosno...
Steta...