AnimeOverdose Forum

Full Version: Snovi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
E ovde nam pricajte pustolovine iz vasih snova (ako ih se secate naravno). Ja cesto sanjam cudne stvari. Evo pre neku noc sam sanjao da sam nasao ruku od Terminatora, i isplio iz nje raketu na obliznju zgradu. looooool XD [a nisam gledao Salvation. Toungue ]
Jednom sam sanjala Naruta i to je bio najbolji san u mom zhivotu....htela sam da zadavim kevu kad me je probudila XD
ja sam jedno sanjao da sam ja neki polu human polu demon koji radi za neku organizaciju koja stit svet od najezde demona sad je bio da yaya dok se nisam probudio
Pre naku noc sam sanjala da igram Counter Strike.

Jednom mi se desilo da sam sanjala dve noci za redom isti san, sanjla sam Asuminu samrt i Kurenai pored groba. Ta dva dana kao da nisam spavala, pa sam morala da nadoknadim na casovima XD

I evo moj najludji sam koga se secam:
Bila sam u naselju sa durgom. Citali smo grafite. On nije mogao nesto da procita i pitao je nekog prolaznika. Prolaznik umesto da mu odgovori, on pljune mog druga i pretvori ga u divlju svinju XD. Mene je posle jurio l pretvorio u nosoroga XD... Tada sam se probudila.

Znam da nisam normalna XD
(2009-06-26 09:56)Amaterasu Wrote: [ -> ]Pre naku noc sam sanjala da igram Counter Strike.

Jednom mi se desilo da sam sanjala dve noci za redom isti san, sanjla sam Asuminu samrt i Kurenai pored groba. Ta dva dana kao da nisam spavala, pa sam morala da nadoknadim na casovima XD

I evo moj najludji sam koga se secam:
Bila sam u naselju sa durgom. Citali smo grafite. On nije mogao nesto da procita i pitao je nekog prolaznika. Prolaznik umesto da mu odgovori, on pljune mog druga i pretvori ga u divlju svinju XD. Mene je posle jurio l pretvorio u nosoroga XD... Tada sam se probudila.

Znam da nisam normalna XD
Fufufu...shta ti sve sanjash...ti si i mene zeznula iako ja sanjam veoma lude snove XD
Sanjala sam jednom da ubijam nekog coveka kosom za kosenje...
Uplasila sam se same sebe...
Hahaha....XD Ja sam sanjala da bodem dve devojke nozhem,ali kad ih ubodem njima nishta ne bude XD
Ja sam moga sredila tako da se nije moglo razlikovati sta je sta...
Hahaha...ja ove nisam mogla...mislim da sam ih bola jedno pola sata,kako ih ubodem a one meni kao WTF XD XD
Sinoć sam sanjao da sam exorcist u D.Gray-Manu i da hranimo nekog demona da level-up-uje do lv 4 pa da ga pridobijemo nekako za nas. XD

A najluđi san... hmm... kad sam sanjao da letim okolo i silujem žene. XD
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's